نوشته شده توسط : sibesalamati

علائم بیماری آرتریت در کودکان و آرتریت در کودکان گرداوری شد

علائم بیماری آرتریت در کودکان

 

همانطور که اطلاع دارید بیماری آرتریت یعنی تغییر در شرایط طبیعی یک مفصل ، زمانی که این تغییر رخ می دهد ممکن است که فرد مورد نظر در سنین کودکی یا بزرگسالی باشد ، بنابراین این بیماری محدوده سنی خاصی را نمی شناسد و ممکن است که در همه ی افراد رخ دهد ، اما موضوع مهم در رابطه با آرتریت کودکان این است که این بیماری پس از مدتی فروکش می کند و بهبود پیدا می کند ، اغلب در جنسیت مؤنث رخ می دهد و معمولا پسرها نسبت به دخترها کمتر به این بیماری دچار می شوند.

درد مربوط به آرتریت در کودکان به این شرایط بستگی دارد که در کدام موقعیت این درد بیشتر بروز پیدا می کند. زیرا برخی از مواقع آرتریت در زانوها ، برخی از موارد در آرنج و همچنین ممکن است که در گردن هم مشاهده شود. محدوده سنی که در کودکی به این بیماری مبتلا هستند بیشتر در زمان دو سالگی تا پنج سالگی می باشد. آرتریت که التهاب در مفصل است می تواند در داخل مفصل یا در اطراف آن به منتشر شود. ملتهب شدن در مکانی غیر از مفصل در حقیقت می تواند در غضروف ، غشاهای اطراف مفصل و عضله های اطراف آن نیز اتفاق افتد.

معمولا یکی از پرکارترین نواحی بدن در حقیقت نواحی است که در داخل آن به نوعی رباطها ف مفصل ها و استخوان ها به صورت جدا از هم و در کنار هم قرار گرفته اند ، در این شرایط برای هر نوع حرکتی نیاز به آنها دارید و محدودیت در هریک از آنها می تواند حرکت شما را نیز کند نماید. در چنین شرایطی که بیماری آرتریت در کودکان رخ می دهد ، کودک شما نمی تواند به آسانی انگشت های پا ، انگشت های دست ، مچ پا  و دست ، شانه ها ، گردن و . . . را تکان دهد ، این محدودیت در حرکت برای او بسیار آزاردهنده است و اغلب موارد باید شرایط او توسط والدین به خوبی درک شود.

علاوه بر محدودیت حرکت ، احساس خشک شدن ، متورم بودن ، عدم توانایی در راه رفتن و همچنین علائمی همانند بروز یک عفونت مثل تب بالا ، بی حالی ، خستگی و . . . نیز دیده شود. اگر نشانه هایی نزدیک به عفونت در بدن شما مشاهده می شود یعنی شرایطی از عفونت در بدن شما به وجود آمده که این عفونت منجربه آرتریت کودکان خواهد شد. بنابراین هرچه سریع تر فرزند خود را برای بررسی های دقیق تر به نزدک یک ارتوپد ببرید تا از شرایط و سلامتی بدن او اطمینان حاصل نمایید و در صورت بیمار بودن مراحل درمان آن را به سرعت انجام دهید.



:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sibesalamati

آشنایی با انواع آرتریت گرداوری شد

آشنایی با انواع آرتریت

معمولا بیماری آرتریت بیماری است که چندین عامل در بروز آن دخیل هستند. برای آشنایی با انواع بیماری آرتریت نیاز است تا با منطقه ی مورد نظر درگیری این بیماری بیشتر آشنا شوید. منطقه ای که بیشتر از همه تحت تأثیر تورم و درد قرار می گیرد مفصل است. مفصل در هر فردی می تواند توان حرکتی را پدید آورد و قطعا زمانی که این قسمت از بدن به بیماری دچار شود توان حرکتی نیز کاهش خواهد یافت. در این مطلب قصد داریم تا شما را با انواع آرتریت آشنا کنیم ، لطفا با ما تا پایان این مطلب همراه باشید.

در بین انواع آرتریت بیماری به نام استئوآرتریت وجود دارد. بیماری که در بین عموم مردم از آن با نام آرتروز یاد می شود. معمولا آرتروز در بین افراد مسن دیده می شود و به همین دلیل یکی از نام آشنا ترین بیماری ها در این سنین خواهد بود. در این بیماری ابتدا مفصل ها ، سپس غضروف ها مراحل مربوط به ساییدگی خود را سپری می کنند. این مرحله می تواند از ضخامت آنها بکاهد ، بنابراین پس از مدتی استخوان ها به یکدیگر برخورد می کنند که درد و ناراحتی به شدت افزایش می یابد. شایع ترین مکان هایی که آرتروز در آنها رخ می دهد در ران ، زانوها ، ستون فقرات و همچنین مچ دست می باشد.

بیماری آرتریت می تواند به صورت اختصاصی تنها در مفصل ایجاد شود که با نام روماتیسم مفصلی مشهور است. اغلب موارد این بیماری به دلیل یک حمله از سیستم ایمنی بدن رخ می دهد ، این نوع از بیماری ها خود ایمنی بدن را به اثبات می رسانند. مفصل های بدن شما که اغلب در دست و پا بیشترین کاربرد را دارند به حدی خشک می شوند که شما نمی توانید در هنگام صبح از خواب خود بیدار شوید و در همه جای بدن شما این احساس خشکی وجود دارد.

نوع دیگری از آرتریت مفاصل تنها در کودکان رخ می دهد و اغلب در سنین بلوغ از بین خواهد رفت. در یک کودک معمولا علائم با بیماری های دیگر هم مشابه است و بهتر است که تشخیص و درمان صحیح از سوی پزشک صورت پذیرد . برخی از کودکان تنها در یک مفصل ، برخی دیگر نیز در بیش از دو مفصل بدن خود را به این بیماری درگیر هستند.

نوع دیگر از بیماری آرتریت به لیل عفونت رخ می دهد. یعنی عاملی عفونی که می تواند یک باکتری ، ویروس یا هر نوع موجود زنده دیگری باشد با نقش عفونت زایی خود به بدن ما وارد می شود و نقطه تمرکز خود را به محل مفصل ها محدود می کند. این عوامل در محل تکثیر می شوند و به سرعت افزایش می یابند . در این شرایط نه تنها مفصل ، بلکه غضروف ها و در آخرین مرحله نیز استخوان بدن تحت تأثیر قرار گرفته و دیگر توانایی برای حرکت آن وجود نخواهد داشت.



:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 بهمن 1396 | نظرات ()