نوشته شده توسط : sibesalamati

بیماری آرتریت چگونه به وجود می آید؟

بیماری آرتریت چگونه به وجود می آید؟

 

بیماری های مربوط به سیستم اسکلتی بدن بیماری متنوعی می باشند که یکی از آنها بیماری آرتریت است. مفصل فضایی است که بین دو استخوان قرار دارد و می تواند از روی هم قرار گرفتن استخوان ها و سایش آنها نیز جلوگیری نماید. بیماری آرتریت دقیقا بر همین نقطه از بدن دست می گذارد و منجربه ملتهب شدن مفصل خواهد شد. آرتریت تنها به یک بیماری اشاره ندارد بلکه نامی است که به مجموعه ای از علائم داده می شود و در اغلب موارد با درد و ناراحتی بسیار شدیدی در ناحیه ی مورد نظر مربوط می شود.

در یک فرد طبیعی مفاصل بدن دائما در حال حرکت هستند ، این حرکات به صورت لولایی بوده و در یک محور معمولا اتفاق می افتند. فردی که بیماری آرتریت مبتلا شود در حقیقت نمی تواند این حرکات را به راحتی انجام دهد و در نتیجه با محدودیت در حرکت به بیماری های دیگری نظیر چاقی ، افسردگی ، افزایش چربی ، قند خون و . . . تنها به دلیل عدم فعالیت مبتلا خواهد شد. با درمان آرتریت شما می توانید به راحتی فعالیت گذشته خود را به دست آورید . ورزش کردن و راه رفتن یکی از اعمال نشاط آور برای هر فردی محسوب می شود.

برخی از بیماری های آرتریت به ملتهب شدن غضروف بین دو استخوان نیز منجربه می شوند. معمولا ملتهب شدن این ناحیه از بدن به ندرت رخ می دهد ، در نتیجه باید شرایطی خاص به وجود آید تا بتواند بر روی غضروف تأثیرگذار شود. در ابتدا بیماری هایی که به سیستم ایمنی بدن حمله می کنند در اولویت قرار دارند. پس از آن ضربه به استخوان و شکسته شدن آن در قسمت مربوط به مفصل ، همچنین تغییر در شرایط طبیعی یک استخوان که با افزایش سن بیشتر می شود و علاوه بر این موارد باید به حضور عفونت ها در ناحیه مفصل نیز اشاره کرد.

اگر بیماری آرتریت در مفصل بدن شما رخ دهد ، مفصل به نوعی خشک می شود. دیگر خبری از حرکات روان در آن قسمت از بدن نیست و شما باید با زحمت بسیاری به حرکت پاها یا دست خود کمک کنید. همچنین زمانی که بر روی زانوها یا آرنج خود فشار وارد می آورید درد بسیار شدیدی وجود دارد که به راحتی از بین نمی رود. محل درد کمی گرم تر و قرمزتر از سایر نواحی بدن است و از نظر شکلی نیز کمی متغیر خواهد بود. بعضی از مواقع ممکن است که این بیماری بر روی دیگر سیستم های بدن شما هم مؤثر واقع شود.

 

درمان آرتریت

گاهی اوقات نیاز است تا آزمایشاتی از فرد گرفته شود و در این شرایط می توان به علت دقیق این بیماری نیز پی برد. آشنایی با درمان بیماری آرتریت تا حدودی می تواند ما را با واقعیت هایی از آن آشنا کند.

بیشتر بخوانید: درمان آرتریت

 

آرتریت در کودکان

درد مربوط به آرتریت در کودکان به این شرایط بستگی دارد که در کدام موقعیت این درد بیشتر بروز پیدا می کند. زیرا برخی از مواقع آرتریت در زانوها ، برخی از موارد در آرنج و همچنین ممکن است که در گردن هم مشاهده شود.

بیشتر بخوانید: آرتریت در کودکان

 

انواع آرتریت

در بین انواع آرتریت بیماری به نام استئوآرتریت وجود دارد. بیماری که در بین عموم مردم از آن با نام آرتروز یاد می شود. معمولا آرتروز در بین افراد مسن دیده می شود.

بیشتر بخوانید: انواع آرتریت



:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sibesalamati

عرق زنیان ، طبع ، خواص ، مضرات و طریقه مصرف زنیان گرداوری شد

عرق زنیان ، طبع ، خواص ، مضرات و طریقه مصرف زنیان

 

زنیان

زنیان گیاهی از تیره چتریان، بوته‌ای، علفی، یک‌ساله و بدون کرک به ارتفاع 30 تا 90 سانتی‌متر و پر شاخ و برگ است. زنیان میوه نوعی گیاه است که به فارسی «زنیان» و گیاه آن در کتب طب سنتی با نامهای “انیسون بری” و “کمون حبشی” نامیده شده است.

از خواص زنیان علاوه بر کاربرد آن در آشپزی به عنوان ادویه، خاصیت دارویی و نگه دارنده مواد غذایی بودن آن است، همچنین در تهیه پودر کاری، ترشیجات، بیسکویت و مواد خوراکی از آن استفاده می‌شود. از رایحه میوه گیاه زنیان در دهان‌شویه‌ها و خمیر دندان‌ها استفاده می‌شود. یکی دیگر از خواص زنیان به عنوان ضد کرم و ضد حشره است.

 

طبع زنیان

طبیعت گیاه زنیان گرم و خشک است.

 

طریقه و میزان مصرف

پودر: می توان روزانه 3 تا 6 گرم پودر دانه ها را به طرق مختلف یا همراه با غذا مصرف نمود. با وجودی که دانه ها ریز هستند، برای اثر بخشی بیشتر لازم است پودر شوند تا مواد آن ها در بدن بهتر استخراج گردد.

 

خواص زنیان

دانه زنیان خاصیت میکروب کشی دارد

زنیان از نظر خواص ضد اسپاسم، مقوی، محرک و بادشکن است.

زنیان برای درمان بیماری‌های معده، کبد، ناراحتی گلو، سرفه و روماتیسم تجویز می‌شود.

از زنیان به عنوان ضد اسپاسم، درمان امراض ریه، ضد سرماخوردگی، ضد تب و ضد یبوست استفاده می‌شود.

زنیان بیماری پیسی را درمان می‌کند.

از خواص زنیان معالجه سوء‌هاضمه‌هایی است که ناشی از ضعف و کمی نیرو می‌باشد.

 

مضرات زنیان

افراد گرم مزاج نباید از زنیان استفاده کنند و در صورت لزوم به مقدار کم و همراه با گیاهان دارویی سرد میل شود.

 

خواص عرق زنیان

عرق زنیان درمان کننده استئوآرتریت است
عرق زنیان خشکی شانه ها و التهاب آرنج را برطرف میکند
عرق زنیان کشیدگی و التهاب تاندونها را درمان میکند
ضد نفخ
ضد انگل و قارچ
باد شکن
ضد ترشی معده
ضد تهوع
خلط آور و تقویت معده
مقوی قوای جنسی
هضم غذا
سوء هاضمه
رفع گرفتگی گوش
مفید برای ترک اعتیاد مواد مخدر
ضد تشنج
سکسکه
مفید برای بیماریهای عصبی

 

طریقه مصرف عرق زنیان

طریقه مصرف : پس از هر غذا نصف استکان

 

طبع عرق زنیان

طبیعت عرق زنیان گرم می باشد

 

عرق زنیان

 



:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 بهمن 1396 | نظرات ()