نوشته شده توسط : sibesalamati

درمان های خانگی قدرتمند برای فیبروز کیستیک

 

موثرترین درمان های خانگی برای فیبروز کیستیک در برگیرنده استفاده از فلفل، زنجبیل، نعناع، سیر، ماهی ، جینسینگ، کورکومین، شیرین بیان، چای سبز، جوی دوسر و ویتامین D است. فیبروز کیستیک یکی از شرایط ژنتیکی پیشرونده است که به خاطر نقش در ژن CFTR رخ می دهد. این شرایط معمولا ریه ها را تحت تاثیر خود قرار می دهد اما می تواند در سایر اندام ها همچون پانکراس، روده، سینوس ها، اندام های جنسی و کبد نیز بروز نماید. در چنین شرایطی مخاط ها ضخیم و چسبنده می شوند و مسیر اندام های ضروری و حیاتی را مسدود می سازند و رشد باکتری ها را ساده تر و سریع تر می کنند. معمولا مواد مغذی ضروری نیز نمی توانند از مسیرهای مسدود شده عبور کنند و شخص از سوء تغذیه رنج می برد. نشانه اولیه فیبروز کیستیک عفونت عودکننده همچون پنومومی است و در نهایت ممکن است بیمار به پیوند ریه نیاز داشته باشد. چند دهه اخیر به درمان های گسترده و درک از بیماری منجر شده و مدیریت موفقیت آمیزی را برای این شرایط ایجاد کرده است اما هنوز هم راه حل دائمی برای آن وجود ندارد. با اینکه فیبروز کیستیک در بیمارستان و به کمک افراد متخصص بهتر درمان می شود اما فرد نمی تواند کل زندگی خود را در محیط بیمارستان سپری کند. بهتر است رفتارها، انتخاب های رژیمی غذایی و موادی که باید از آن اجتناب شود شناسایی گردد.

 

درمان های خانگی برای فیبروز کیستیک

این درمان های خانگی می توانند مدیریت چنین شرایطی را بهبود ببخشند و نشانه ها را بهتر نمایند.

جینسینگ:

این ماده یک درمان طبیعی است زیرا می تواند عفونت های باکتریایی را که به همراه فیبروز کیستیک به ریه ها حمله می کنند نابود سازد. شما می توانید پودر جینسینگ را به مواد غذایی اضافه کنید، از آن چای بسازید یا اینکه از مکمل های آن استفاده نمایید.

رژیم غذایی به همراه امگا3:

اضافه کردن امگا3 به رژیم غذایی یکی از بهترین روش ها برای محافظت در برابر تولید بیش از حد مخاط و کاهش نشانگرهای زیستی التهاب است که می تواند به بیماری مزمن و عفونت ریه منجر شود. ماهی یکی از بهترین منابع امگا3 محسوب می شود و می توان از مکمل روغن ماهی نیز استفاده کرد.

سیر:

سیر نقش مهمی در درمان فیبروز کیستیک دارد زیرا ترکیبات موجود در آن می تواند ضدعفونی کننده باشد و جلوی رشد باکتری ها را بگیرد. اضافه کردن سیر به رژیم غذایی می تواند سیستم دفاعی بدن در برابر این نوع عفونت ها را تقویت کند. ایجاد خمیر سیر و مالیدن آن به قفسه سینه نیز کمک کننده خواهد بود.

پاپایا:

این میوه می تواند قدرت زیادی در برابر باکتری ها داشته باشد که باعث عفونت ریه می شوند. خوردن پاپایا چندین بار در هفته به بدن کمک می کند در برابر رشد باکتری ها در سیستم تنفسی مقاومت نماید.

میخک، دارچین و نعناع:

روغن های قدرتمندی که در این مواد وجود دارد نکات مشترکی با هم دارند و می توانند رشد باکتری ها را مسدود سازند. این مواد می توانند قدرت باکتری ها را بگیرند و مانع از بروز عفونت های حادی در ریه شوند که باعث ایجاد بیماری فیبروز کیستیک می شود.

شیرین بیان

اگر به دنبال یک روش خوشمزه برای تحت کنترل گرفتن بیماری هستید، سعی کنید از شیرین بیان استفاده نمایید. ترکیبات آلی قدرتمند در این ماده می تواند عفونت های ریوی را کاهش دهد و از بروز عفونت ها در این اندام جلوگیری نماید.

کورکومین:

این درمان خانگی قدرتمند به کاهش التهاب ریه ها کمک می کند و دارای خاصیت آنتی باکتریایی قدرتمندی است. این ماده را با پختن غذاها به کمک زردچوبه به رژیم خود اضافه کنید.

جوی دوسر:

این درمان خانگی ممکن است به نظر ساده برسد اما برخی از آنزیم های موجود در آن می تواند به اصلاح متابولیسم و مبارزه با برخی از بیماری ها کمک کند.

چای سبز:

کاتچین و سایر ترکیبات آلی موجود در چای سبز می توانند به خاطر خاصیت آنتی اکسیدانی خود سیستم ایمنی را تقویت کنند اما سیستم تنفسی را هم تسکین می بخشند و باعث کاهش التهابی می شوند که به عفونت منجر شده است.

ویتامین D:

نور خورشید در برگیرنده این ماده مغذی است و می تواند بر روی بدن تاثیر بگذارد. مطالعات نشان می دهد مصرف منظم ویتامین D3 به طور قابل توجهی احتمال بروز عفونت ها را کمتر می نماید.

 

چگونه از فیبروز کیستیک پیشگیری کنیم؟

یکی از بهترین روش ها برای جلوگیری از بروز این بیماری، پیشگیری از سایر عفونت های ریوی است که زوال ریه ها را سرعت می بخشند و شرایط بیماری را بدتر می کنند. این مووضع به معنای درمان نشانه هاست. اگرچه پزشکی پیشرفت های خوبی برای درمان بیماری فیبروز کیستیک داشته است اما هنوز هم بیمار باید به طور منظم با پزشک خود ملاقات داشته باشد و در دوره های زمانی معین تحت بررسی قرار گیرد تا از سلامت و پایداری ریه ها اطمینان حاصل شود. به خاطر داشته باشید که برای این بیماری درمان خاصی وجود ندارد و حتی درمان های خانگی باعث تسکین درد و کاهش توسعه آن می شوند و نمی توانند شرایط موجود را برای همیشه درمان کنند.



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sibesalamati

چگونه درد بدن را به طور طبیعی درمان کنیم؟

 

کار کردن های طولانی مدت و انجام کارهای روزمره می تواند خسته کننده باشد. ممکن است زمانی که از سر کار به منزل بر می گردید درد بدن زیادی داشته باشید اما زیاد نگران نباشید. در این مقاله سعی می کنیم درمان های طبیعی برای بدن درد را با هم مرور کنیم.

 

چه چیزی باعث ایجاد درد بدن می شود؟

درد بدن معمولا نشانه ای از بیماری زمینه ای است. اگرچه این شرایط معمولا بی خطر است و جای نگرانی نیست اما بهتر است به دنبال درمان آن باشید. علل رایج درد بدن در برگیرنده موارد زیر است:

– استرس
– کمبود آب در بدن
– نبود خواب کافی
– پنومونی
– آرتروز
– سندرم خستگی مزمن
– عفونت های میکروبی
– استفاده از برخی از داروها
– برخی از بیماری های خود ایمنی

 

درمان های خانگی برای درد بدن:

سرکه سیب:

– یک قاشق غذاخوری از سرکه سیب

– یک لیوان آب گرم

– عسل

برای استفاده از این درمان خانگی مراحل زیر را دنبال کنید:

– یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را به آب اضافه کنید

– کمی عسل بدان بیفزایید و میل نمایید.

– شما می توانید خمیر سرکه سیب را به وان حمام اضافه کنید و در آن بنشینید.

کمپرس سرد:

تکه های یخ را بردارید و بر روی نواحی که درد می کند اعمال نمایید. اجازه دهید یخ به مدت 10 دقیقه بر روی ناحیه موردنظر بماند. یخ می تواند با کاهش فعالیت عصب ها در ناحیه موجود، درد را به طور موقت کاهش دهد.

زنجبیل:

برای استفاده از این درمان خانگی به برش های زنجبیل تازه، یک پیمانه آب و کمی عسل نیاز خواهید داشت.

– برش های زنجبیل را به آب اضافه کنید

– اجازه دهید در ماهیتابه بجوشد

– کمی عسل بدان اضافه نمایید

– این چای را بنوشید.

زردچوبه:

یک قاشق چایخوری پودرزردچوبه را به یک لیوان شیر داغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. این ترکیب را هر روز یکبار میل نمایید. زردچوبه خاصیت ضد التهابی و درمان کنندگی دارد.

دارچین:

یک قاشق چایخوری پودر دارچین را به یک لیوان آب گرم اضافه کنید و خوب هم بزنید. کمی عسل به آن اضافه کنید و روزی یکبار بنوشید. دارچین یکی از ادویه هایی است که به طور گسترده در آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد . این ماده خاصیت ضد التهابی دارد و می تواند درد بدن را کمتر کند.

رزماری:

برای این درمان خانگی به موارد زیر نیاز خواهید داشت:

– یک قاشق چایخوری پای رزماری

– کمی آب

– عسل

یک قاشق چایخوری چای رزماری را به یک لیوان آب داغ اضافه کنید. اجازه دهید به مدت 5 الی 10 دقیقه دم بکشد. آن را صاف کنید و کمی عسل بدان بیفزایید.

روغن خردل:

این روغن حاوی ترکیباتی است که با درد بدن ناشی از التهاب مبارزه می کند.

– کمی روغن خردل بردارید و بدنتان را با آن ماساژ دهید

– اجازه دهید 30 الی 40 دقیقه بماند.

– سپس دوش بگیرید

موز:

در برخی از موارد درد بدن و درد عضلات به خاطر کمبود پتاسیم است. موز سرشار از این ماده معدنی است.

موز را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

آلبالو:

برای این درمان خانگی به یک لیوان آب آلبالوی شیرین نشده نیاز خواهید داشت. سعی کنید روزانه یک لیوان آب آلبالوی شیرین نشده را میل کنید.آب آلبالو در برگیرنده خاصیت ضد التهابی است و برای کاهش درد عضلات و درد بدن مفید است.

روغن ضروری اسطوخودوس:

برای انجام این درمان خانگی به موارد زیر نیاز خواهید داشت:

– 12 قطره روغن اسطوخودوس

– 30 میلی لیتر روغن حامل

روش کار:

– 12 قطره از روغن اسطوخودوس را به 30 میلی لیتر روغن حامل اضافه کنید.

– بدن خود را با آن ماساژ دهید

– اجازه دهید 30 الی 40 دقیقه بماند و سپس بدنتان را بشویید

روغن نعناع:

برای این درمان خانگی به موارد زیر نیاز خواهید داشت:

– 12 قطره روغن نعناع

– 30 میلی لیتر روغن حامل

روش کار:

– 12 قطره از روغن نعناع را به 30 میلی لیتر روغن حامل اضافه کنید و خوب هم بزنید

– بدنتان را با آن ماساژ دهید

– بعد از 30 الی 40 دقیقه بدن خود را بشویید.

روغن نعناع به درمان بیماری های مختلفی کمک می کند. این روغن خاصیت ضد التهابی و آنتی اسپاسم دارد.

نمک اپسوم:

برای این درمان خانگی به موارد زیر نیاز خواهید داشت:

– یک پیمانه نمک اسپوم

– کمی آب

روش کار:

– یک پیمانه نمک اپسوم را به وان حمام اضافه کنید

– اجازه دهید حل شود و سپس به مدت 20 الی 30 دقیقه در آن بنشینید.

نمک اپسوم سرشار از منیزیم است که خاصیت ضد التهابی دارد و می تواند تسکین بخش سریعی برای درد بدن باشد.

ماساژ بدن:

ماساژ حرفه ای بدن می تواند به کاهش تنش عضلانی و درد بدن کمک کند.

ویتامین ها:

بدن شما برای عملکرد درست خود به ویتامین های متعددی نیاز دارد. کمبود ویتامین های B1 ، D ، E می تواند به آسیب به عضلات و اعصاب منجر شود و باعث ضعف و درد عضلانی گردد. بنابراین باید غذاهای غنی از این ویتامین ها را در برنامه غذایی خود بگنجانید تا از شر درد بدن خلاص شوید. همچنین می توانید از مکمل های این ویتامین ها هم زیر نظر پزشک استفاده نمایید. اگر درد بدن با روش های خانگی و درمان های بدون نسخه بهبود پیدا نکرد می توانید از یک پزشک متخصص کمک بگیرید. در برخی از موارد درد بدن به خاطر بیماری زمینه ای است.



:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 فروردين 1397 | نظرات ()