نوشته شده توسط : sibesalamati

درمان های خانگی برای آنفلونزا چیست؟

 

افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند یا با کمبود مواد مغذی دست و پنجه نرم می کنند ممکن است بیشتر از سایر افراد در معرض آنفلونزا یا سرماخوردگی قرار داشته باشند. استرس، کمبود خواب و قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی و سموم نیز می تواند نشانه های آنفلونزا را بدتر کند. آنفلونزا یکی از بیماری های تنفسی مسری است که توسط ویروس ایجاد می شود. این ویروس از طریق هوا از شخصی به شخص دیگر انتقال می یابد. نشانه ها و علائم چنین شرایطی عبارت است از :

– تب
– سرفه
– آبریزش بینی
– درد عضلات و بدن
– سردرد
– خستگی
– استفراغ
– اسهال

اگرچه هر فردی می تواند به آنفلونزا مبتلا شود اما کودکان کم سن و سال، زنان باردار و افرادی که بالای 65 سال سن دارند بیشتر در معرض چنین شرایطی هستند.

درمان های معمول برای آنفلونزا استفاده از داروهای ضد ویروسی و واکسن هاست.

 

درمان های خانگی برای بهبود آنفلونزا

درمان های خانگی برای بهبود آنفلونزا

اگر به دنبال درمان طبیعی و خانگی آنفلونزا هستید می توانید از موارد زیر استفاده نمایید:

ویتامین C:

ویتامین C به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند و تعداد گلبول های سفید را بیشتر می نماید. تحقیقات انجام شده نشان می دهد این ویتامین می تواند مدت زمان و دوره سرماخوردگی و آنفلونزا را کاهش دهد. 1000 میلی گرم از ویتامین C را روزانه مصرف کنید. برای ویتامین C رژیمی غذایی می توانید از میوه ها و سبزیجات استفاده نمایید.

ویتامین D3:

ویتامین D توسط نور خورشید توسط بدن تولید می شود و می تواند بروز و ظهور بیش از 2000 ژن در بدن را تنظیم کند. متاسفانه بیش از 90 درصد افراد کمبود ویتامین دی دارند. تحقیقات اخیر نشان می دهد کمبود این ویتامین با افزایش نرخ سرماخوردگی، آنفلونزا و عفونت های تنفسی در ارتباط است. شما می توانید از مکمل های ویتامین دی استفاده نمایید.

روغن ارگانو:

روغن ارگانو خاصیت ضد ویروسی بسیار قدرتمندی دارد. شما می توانید از این روغن برای مبارزه با عفونت های ویروسی استفاده کنید هر چند مطالعات اثر این ماده را ارزیابی نکرده اند.

روی:

روی از عملکرد سیستم ایمنی محافظت می کند و خاصیت ضد ویروسی دارد. این ماده در بهبود نشانه های اولیه بیماری بسیار موثر است.
روی می تواند نشانه های سرماخوردگی ویروسی را کاهش دهد اما به خاطر داشته باشید که مقادیر زیاد آن برای بدن خوب نیست. حدود 50 الی 100 میلی گرم از روی را برای محافظت از بدن مصرف نمایید.

روغن های ضروری برای آنفلونزا:

مالیدن روغن ضروری نعناع بر روی گردن و انتهای پا می تواند از سیستم ایمنی محافظت نماید. روغن میخک از بدن در برابر عفونت ها محافظت می کند و ریکاوری از آنفلونزا را تسریع می نماید. تحقیقات نیز استفاده از روغن میخک برای خاصیت ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی اش را تایید کرده اند.

پروبیوتیک ها:

استفاده از مزایای باکتری های مفید موجود در روده می تواند برای شما بسیار مفید باشد. این باکتری های مفید قدرت سیستم ایمنی را افزایش می دهند. برخی از این پروبیوتیک ها می توانند از بدن در برابر سرماخوردگی و آنفلونزا محافظت کنند.

هوای تازه داشته باشید:

هوای داخل منزل در زمستان می تواند منبع سموم و میکروب ها باشد. هوای خشکی که تنفس می کنید نیز می تواند مسیرهای هوایی را حساس تر نماید. زمانی را بیرون از منزل بگذرانید و از هوای تازه استفاده کنید.

 

غذاهایی برای ریکاوری از آنفلونزا

غذاهایی برای بهبود شرایط آنفلونزا وجود دارد. غذاهای سبک و قابل هضم همچون سوپ ها، سبزیجات پخته شده ی چای های گیاهی را فراموش نکنید.

آب: نوشیدن آب کافی یکی از موارد کلیدی برای پاک کردن ویروس ها از بدن است. مایعات به بدن شما کمک می کند از شر ویروس ها و باکتری ها خلاص شود. آب کافی در طول روز بنوشید. شما می توانید از چای سیاه یا سبز استفاده کنید. این ها به خاطر داشتن آنتی اکسیدان های قدرتمند تقویت کننده سیستم ایمنی هستند. در طول روز 8 لیوان آب بخورید. آب داغ با لیمو، عصل و دارچین به پیشگیری از تجمع مخاط کمک می کند و بدن را هیدراته نگه می دارد.

زنجبیل: چای زنجبیل را درست کنید و بنوشید. البته اگر به زنجبیل حساسیت دارید یا فشار خونتان بالاست از زنجبیل و دارچین استفاده نکنید.

سیر و پیاز: هر دوی این ها به تقویت سیستم ایمنی کمک می کنند.

از مواد غذایی استفاده کنید که سرشار از مواد معدنی و ویتامین ها هستند. استفاده از مواد ویتامین دار بهترین روش برای پیشگیری از بروز بیماری هایی همچون آنفلونزاست. شما می توانید از بین مواد غذایی طبیعی که دارای ویتامین ها و مواد معدنی مختلفی هستند چند مورد را انتخاب کنید.
از مصرف شکر پرهیز نمایید: شکر یکی از بدترین موادی است که می توانید در رژیم غذایی خود بگنجانید به خصوص اگر به دنبال بهبود سلامت خود هستید. شکر سیستم ایمنی را ضعیف تر می کند و به رشد باکتری های موجود در بدن کمک می نماید.

اجتناب از مصرف شکر نکته کلیدی برای سالم ماندن است. سعی کنید از شیرین کننده های طبیعی همچون عسل در مواد غذایی خود استفاده نمایید. همانطور که مشاهده کردید روش های زیادی برای مبارزه و پیشگیری از آنفلونزا وجود دارد. شما می توانید از ویتامین دی، ویتامین C، پروبیوتیک ها، روغن های ضروری، مواد غذایی ویتامین دار و چای های گیاهی برای بهبود شرایط خود استفاده کنید. با اینحال اگر به کمک درمان های خانگی موفق به درمان آنفلونزا نشدید بهتر است با یک پزشک مشورت نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sibesalamati

درد کمر و ترشحات واژن: مواردی که باید بدانید

 

کمردرد و ترشحات واژن هر کدام ممکن است به دلایل مختلفی در بدن توسعه پیدا کنند. این نشانه ها به تنهایی هر کدام رایج هستند. زمانی که چنین شرایطی به همراه یکدیگر رخ می دهد می تواند نشان دهنده یک بیماری زمینه ای باشد. در این مقاله سعی می کنیم علل کمردرد و ترشحات واژن را با هم مرور کنیم و فاکتورهای خطر و گزینه های درمانی را بیان نماییم.

 

علل

شرایطی که باعث ایجاد کمردرد و ترشحات واژن می شود عبارت است از :

عفونت مجاری ادرار:

زمانی که عفونت مجاری ادرار در مثانه رخ می دهد شرایط را cystitis می نامند. زمانی که عفونت مجاری ادرار ،مسیر ادرار را تحت تاثیر خود قرار می دهد به آن urethritis می گویند. زمانی که این شرایط در کلیه ها دیده می شود به آن عفونت کلیه می گویند. باکتری شایع ترین و رایج ترین مسئول ایجاد عفونت مجاری ادرار است اما قارچ و ویروی نیز می تواند چنین شرایطی را ایجاد کند. عفونت مجاری ادرار در هر سنی همچون کودکان دیده می شود. برخی از نشانه های آن عبارت است از :

– افزایش ترشحات واژن
– حس سوزش به هنگام دفع ادرار
– دفع ادرار مکرر
– درد لگنی
– درد کمر
– ضعف و خستگی

بارداری:

کمردرد و ترشحات غیر عادی از واژن می تواند نشانه بارداری باشد. ترشحات واژن ممکن است در حجم افزایش یابد یا در طول زمان تغییر کند. افزایش این ترشحات به محافظت از جنین در برابر عفونت کمک می کند. حتی در هفته های آخر بارداری ممکن است عفونت بیشتری دیده شود. کمردرد در طول بارداری با رشد جنین رایج خواهد بود. این موضوع بر روی اعصابی که در کمر وجود دارد تاثیر می گذارند.

بارداری خارج از رحمی:

بارداری خارج از رحمی زنان رخ می دهد که تخمک بارور شده به خارج از رحم و معمولا لوله فالوپ متصل می شود. زمانی که چنین شرایطی رخ می دهد پزشک باید تخمک را قبل از رشدش بردارد. این نوع بارداری باعث ایجاد شرایط زیر می شود:

– گرفتگی شکمی شدید
– درد در مقعد
– درد شدید در یک طرف که به پشت کمر هم می زند
– حالت تهوع

آرتریت فعال شده:

این شرایط باعث ایجاد التهاب در مفاصل می شود. عفونت در برگیرنده عفونت های انتقال یافته از مسیر جنسی هم می تواند باعث ایجاد نشانه ها شود. این آرترین ترشحات غیر عادی و کمردرد را ایجاد می کند اما جزو بیماری های حاد و جدی نیست.

سوزاک:

سوزاک یکی از بیماری های انتقال یافته جنسی است. نشانه ها بلافاصله پس از انتقال دیده نمی شود و ممکن است بروز نشانه ها چند هفته طول بکشد. به خاطر تاخیر در بروز نشانه ها، سوزاک اغلب درمان نشده باقی می ماند. این موضوع باعث ایجاد عوارض حادی می شود . بیشتر خانم هایی که سوزاک دارند هیچ نشانه ای از خود بروز نمی دهند. زمانی که این نشانه ها بروز کرد ممکن است در برگیرنده درد لگن، ترشح از واژن باشد.

بیماری التهابی لگن:

این بیماری ناشی از عفونت در قسمت بالایی مجاری تناسلی است. این بیماری در رحم، لوله فالوپ و تخمدان ها دیده می شود. چنین شرایطی بیشتر در زنان زیر 25 سال دیده می شود اما می تواند در هر سنی رخ دهد. این بیماری باعث ایجاد شرایط زیر خواهد شد:

– ترشحات واژن به رنگ سبز یا زرد
– درد در اطراف لگن
– درد در طول دفع ادرار
– حالت تهوع
– تب

سرطان دهانه رحم:

در موارد نادر سرطان دهانه رحم می تواند باعث ایجاد درد کمر و ترشحات غیر عادی واژه شود. این ترشحات ممکن است صورتی باشد و بوی بدی داشته باشد. درد لگن نشانه دیگری از این سرطان است.

 

درد کمر و ترشحات واژن
تشخیص

پزشک می تواند نشانه های فرد را بررسی کند و سابقه پزشکی و جنسی او را مورد بررسی قرار دهد. او معمولا تست ادرار می گیرد تا وجود عفونت هایی همچون عفونت مجاری ادرار را شناسایی نماید. آزمایشگاه این نمونه را بررسی می کند. بارداری و بارداری خارج از رحمی توسط خون یا تست ادرار تایید می شود/ اگر پزشک به بارداری خارج از رحمی شک کند بررسی فیزیکی و سونوگرافی را تجویز خواهد کرد.

 

درمان

روش های درمانی به علل زمینه ای بستگی خواهد داشت. پزشک برای درمان عفونت مجاری ادرار و عفونت منتقل شده از طریق روابط جنسی، آنتی بیوتیک ها را تجویز می کند. او می تواند از داروهای ضد قارچی، قرص ها یا کرم ها هم استفاده نماید. اگر فردی کمردرد و ترشحات واژن را در طول بارداری تجربه نماید ممکن است درمانی نیاز نباشد.

با اینحال اگر بوی ترشحات بد بود یا ازاردهنده بود می توان به وجود عفونت پی برد.

بارداری خارج از رحمی به درمان سریع نیاز دارد.

 

فاکتورهای خطر

فعالیت جنسی کنترل نشده جزو فاکتورهای خطر اصلی برای شرایطی است که باعث ایجاد کمردرد و ترشحات واژن می شود. سایر فاکتورهای خطر عبارت است از :

– بهداشت ضعیف
– ننوشیدن آب کافی
– شستن از پشت به جلو بعد از دستشویی
– مصرف قرص های ضد بارداری
– داشتن سیستم ایمنی ضعیف

 

نتیجه گیری

برای بیشتر افراد کمردرد و ترشحات واژن به مشکل حادی ختم نمی شود. بیشتر علل رایج چنین شرایطی را می توان به کمک آنتی بیوتیک یا داروهای ضد قارچی درمان کرد. نشانه ها معمولا بعد از چند هفته بهبود پیدا می کند اما اگر نشانه ها دائمی و شدید بود حتما با پزشک مشورت کنید. همچنین باید وجود عفونت در افراد بررسی شود.



:: بازدید از این مطلب : 163
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 خرداد 1397 | نظرات ()