چگونه سکسکه کودک تازه به دنیا آمده خود را متوقف کنیم؟
نوشته شده توسط : sibesalamati

چگونه سکسکه کودک تازه به دنیا آمده خود را متوقف کنیم؟

 

سکسکه در کودکان به خاطر انقباض دیافراگم و بسته شدن سریع تارهای صوتی ایجاد می شود. بسته شدن سریع تارهای صوتی باعث ایجاد صدای سکسکه در افراد می شود. از آنجایی که سکسکه می تواند بزرگسالان را اذیت کند بیشتر افراد فکر می کنند که چنین شرایطی می تواند برای نوزادان نیز آزاردهنده باشد. با اینحال نوزادان معمولا تحت تاثیر چنین شرایطی قرار نمی گیرند. واقعیت این است که کودکان می توانند بدون هیچ ناراحتی حتی در زمان سکسکه نیز به خواب بروند. اما اگر می خواهید از شر سکسکه نوزاد خود خلاص شوید می توانید از نکات و ترفندهای زیر کمک بگیرید:

– کاری کنید کودکتان آروغ بزند.

– به او پستانک بدهید

– اجازه دهید سکسکه خود به خود بهبود پیدا کند

– گریپ واتر( گریپ میکچر) به او بدهید.

کاری کنید کودکتان آروغ بزند:

متوقف کردن شیردادن به نوزاد و کمک به او برای آروغ زدن می تواند در بهبود شرایطی همچون سکسکه کمک کننده باشد زیرا اروغ زدن می تواند به نوزاد کمک کند از شر گازهای اضافی که ممکن است به سکسکه منجر شده خلاص شود. آروغ زدن باعث می شود کودک در موقعیت سر به سمت بالا قرار گیرد. متخصصان توصیه می کنند کودکانی که از طریق بطری شیر تغذیه می شود بعد از هر 2 الی 3 اونس تغذیه با شیر، اروغ بزنند. اگر کودک از شیر مادر تغذیه می کند باید بعد از عوض کردن پستان، اروغ بزند.

  • زمانی که کودک سکسکه دارد به آرامی به پشت او بزنید. سعی کنید اینکار را با فشار زیادی انجام ندهید.

از پستانک استفاده نمایید:

سکسکه در نوزادان همیشه بعد از تغذیه با شیر آغاز نمی شود. زمانی که این شرایط خود به خود آغاز می شود، سعی کنید از پستانک برای بهبود این وضعیت استفاده نمایید زیرا دیافراگم را شل می کند و می تواند به متوقف شدن سکسکه کمک نماید.

اجازه دهید سکسکه خود به خود بهبود پیدا کند:

در بیشتر موارد، سکسکه خود به خود بهبود پیدا می کند. اگر این شرایط نوزاد شما را اذیت نمی کند بهتر است او را به حال خود رها کنید. اگر شما با سکسکه نوزاد تداخلی نداشته باشید این شرایط خود به خود بهبود می یابد. در موارد نادر، سکسکه طولانی مدت می تواند نشانه یک مشکل پزشکی حاد باشد.

گریپ واتر را امتحان کنید:

اگر کودک شما ناراحت است و این ناراحتی به خاطر سکسکه رخ داده است می توانید از گریپ واتر استفاده نمایید. گریپ واتر ترکیبی از گیاهان و آب است که می تواند به ناراحتی های روده ای در نوزادان کمک کند. نوع گیاهانی که در گریپ واتر مورد استفاده قرار می گیرد ممکن است متغیر باشد. در برخی از موارد این شربت در برگیرنده زنجبیل، رازیانه، بابونه و دارچین است. اگرچه گریپ واتر کمکی به سکسکه نمی کند اما محصول بسیار کم خطری است و می تواند ناراحتی های روده را برطرف نماید. با این وجود قبل از دادن چنین محصولی به نوزاد بهتر است با یک پزشک متخصص مشورت شود.

  • فهرست مواد تشکیل دهنده گریپ واتر را بررسی کنید.

 

پیشگیری از سکسکه

پیشگیری از سکسکه

روش هایی برای پیشگیری از بروز سکسکه وجود دارد. با اینحال پیشگیری کامل از چنین شرایطی در نوزادان کمی دشوار است زیرا علت آن همیشه مشخص نیست. سعی کنید روز های زیر را برای پیشگیری از سکسکه مرور نمایید:

  • مطمئن شوید کودک شما زمانی که در حال تغذیه است، آرام است. این موضوع بدین معنی نیست که منتظر گرسنه شدن کودک خود بمانید.
  • بعد از تغذیه، کودک را وارد فعالیت های سنگین همچون بالا و پایین پریدن نکنید. اینکار برای کودک مضر است
  • کودک خود را برای 20 الی 30 دقیقه پس از شیر دادن در موقعیت سر به سمت بالا نگه دارید.

 

چه زمانی سکسکه باعث نگرانی می شود؟

چه زمانی سکسکه باعث نگرانی می شود؟

همانطور که قبلا نیز بیان کردیم سکسکه شرایط نرمالی برای بیشتر نوزادان زیر 12 ماه است. این موضوع حتی زمانی که کودک در رحم است هم می تواند رخ دهد. با اینحال اگر کودک شما بیش از حد سکسکه می کند و در عین حال ناراحت است، می توانید با یک پزشک مشورت نمایید. چنین شرایطی ممکن است نشانه یک بیماری دیگر باشد. همچنین اگر سکسکه با خواب یا تغذیه کودک اختلال دارد نیز بهتر است با یک پزشک متخصص مشورت نمایید. باید توجه داشته باشید که نمی توان از هر روش درمانی برای بهبود سکسکه نوزادان استفاده کرد. استفاده از برخی از روش ها ممکن است برای نوزاد مضر باشد و به سلامتی اش اسیب برساند.





:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 17 فروردين 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: